Despre noi

Infiintat in 1994

Compania noastra a devenit un brand important in Romania, oferind o mare varietate de echipamente electrice pentru multe domenii industriale, prin serviciile si produsele de calitate pe care le oferim. Cu peste 25 de ani de experiență, am reușit să răspundem cerințelor clienților noștri într-o manieră profesionistă, adaptând constant produsele și serviciile noastre la schimbările pieței.

Depozitul si showroom-ul nostru sunt situate in strada Harmanului, nr. 49S, Brasov, Romania. Deținerea unui depozit și a unui showroom ne permite să putem furniza întotdeauna clienților noștri o gamă largă de produse ale unor mărci renumite din industria electrică, precum Schneider Electric, OBO Bettermann, Legrand, Gewiss, Kabelschlepp  (+ vezi mai multe)

Una dintre numeroasele calități ale companiei noastre este că datorită experienței și pasiunii pentru ceea ce facem este că avem capacitatea de a vă veni în ajutor cu soluții complexe.

Cu ajutorul unor produse care se adaptează mereu la cerințele pieței și al serviciilor de consultanță oferite de specialiștii noștri de top, am reușit să acoperim cu succes nevoile oricărui partener. Unul dintre conceptele inovatoare pentru care suntem recunoscuți este reprezentat de oferirea de soluții complete.

Viziune: Viziunea noastră este să folosim adevăratul potențial al tehnologiei pentru a crea o soluție eficientă și prosperă pentru partenerii noștri.

Misiune: Misiunea noastră este să sprijinim întreprinderile cu soluții eficiente pentru afaceri. Datorita experientei noastre si a activitatii pe care o desfasuram, oferim partenerilor nostri produse si servicii de cea mai buna calitate.